QQ%E5%9B%BE%E7%89%8720141108105424je1.jp

Kerätä sekalainen koruja on ehdottomasti yksi suosikkini harrastukset kuten useimmatthe tytöt. Katsokaa noita kiiltäviä pikkujuttuja ilmaista yksilöllisyyttä, en edes voi uskoa et rakasta niitä enää? Vaikka ne ovat kaikki ihania ja kauniita, ja kuinka paljon toivoa saada kaikki kotiin, sinun täytyy odottaa ja rauhoittua, vain valita ne sopivin sinulle. Ehkä olet tukeva, luota minuun,the pieni ei todellakaan ole paras valinta, se vain tekee Näytät kömpelömpi. Joten jos et tiedä miten valitathe oikea koko, vain pitää yksi mielessä --- "iso suurille, hoikka hoikka". Tarkemmin, jos sinulla ona kaunis pyöreä kasvot, voit valitathe roikkuu korvakorut jathe kaulakorutthe riipus, muuten pyöreä tai kolmion korvakorut ja henkilökohtaista suunniteltu kaulakoruja mutta riipus ehkä älypuhelimesi valintoja.

Jos sinulla on kiinnostusta niitä kauniita, yksilöllisiä koruja, et voi mennä kauppaan ja katsoa. Toivottavasti löydät suosikkisi täältä.

http://www.nameinnecklace.com

Toivottavasti nautittethe viikolla. Rakastin lukea kommentteja ja vinkkejä jätit minun viimeisin viesti. Kiitos kaverit niin paljon. Mielelläni kirjoittaa uusia virkoja noin tietystä aiheesta, mitä luulet?