QQ%E6%88%AA%E5%9B%BE20141208112515%20sid

Kaulakoru on hyvin yleinen koruja, ja siellä on niin monia eri tyylejä. Ja sinun on nähnyt rajat kaulakoru, mutta tiedätkö mitä se tarkoittaa?

Pari on esiintynyt symboli muinoin ja merkitys on myös värikäs. Aluksi se edusti Babylonian auringon jumala, symboli valoa. Se myös edustaa elämän puu, symboli lisääntymiselle.Vaakasuora raita on miehille, pystysuora raita on naisten. Cross ilmestyi Meksikossa, Perussa, tärkeintä oli Keski-Amerikassa. Se edusti neljänlaisia tuuli, joka on lähde Rainmaker. Joten rajat on pitkä suhde kristinuskoon.

Ja kaikkein salaperäinen on uskonto. Kuten me kaikki tiedämme, risti on symboli kristinuskon, kristityt uskovat risti on merkitys kuin "lunastus", "Save", "Usko", "evankeliumi". Siksi rajat kaulakoru liittyy suurelta osin kristinuskon, ja siitä on tullut symboli kristinuskon.

Jos käytät rajat kaulakoru, mikä tarkoittaa iloista, onnekas, suojelusenkelit jne vaakasuora raita edustaa rakkautta, pystysuora raita symboloivat Jumalan vihan puolesta rangaistus! Jos mies antaa rajat kaulakoru nainen, joka tarkoittaa, että hän kuolee hänen rakkautensa, ja päättää rakastaa häntä koko hänen elämänsä. Ja hän rangaistaan jumala, jos hän rikkoo. Sen sijaan, jos mies saa rajat kaulakoru tyttö, joka tarkoittaa hän saa tytön jumalallisen ja puhdasta rakkautta, vain rakkautta koko elämänsä.

Tärkeintä on, että voit muokata rajat kaulakoru hänen / hänen nimensä, ainutlaatuinen ja yksilöllinen kaulakoru teidän huokosten rakkautta.

Tämä on niin romanttinen, ihana muistoksi rahakkeita rakkauden.

http://www.nameinnecklace.com